• Медицински кабинет ЗДРАВЕЦ


 • zdravec 

  НОВО !!! БИОРЕЗОНАНС- КВАНТОВ АНАЛИЗ НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО !!!

  КОМПЮТЪРНА ФУНКЦИОНАЛНА ДИАГНОСТИКА с оценка на здравословното състояние

  Регистрира електромагнитните вълни, излъчвани от човешкото тяло.

  Разпознава около 130 жизнени показатели в организма, които могат да се проследят в динамика.

  Констатира проблеми в организма в ранен стадий.

  Безкръвен, безопасен и високо информативен метод.

  Позволява на лекаря да назначава индивидуални комплексни програми за лечение и профилактика с цел възстановяване и укрепване на здравето.Цената на изследването е 50 лв.

  Здравейте и добре дошли в страницата на медицински кабинет Здравец !

  Ако сте разочаровани от официалната медицина или не желаете да приемате лекарства и вярвате в природните методи на лечение, Вие сте попаднали на точния адрес.

  Намираме се в София.

  Кабинет Здравец е създаден през 1993 год. и постепенно се утвърди като един от водещите кабинети по Китайска и природна медицина.

  В кабинет Здравец е застъпен холистичния подход в диагностиката и лечението.

  Използва се Иглотерапия ( акупунктура ) , различни видове Терапевтичен Масаж, Мануална терапия и Хиропрактика, Лазертерапия, Билколечение, Суджок ( корейска акупунктура ), Рейки Терапия, промяна в Храненето и Двигателния Режим.

  Цялостната точна диагностика е необходимост за едно успешно лечение.

  Използваме доказали се от древността традиционно китайски методи като пулсова диагностика и диагноза по езика.

  Когато е необходимо се получава допълнителна информация с модерна компютърна диагностика.

  Според Китайската медицинина човек е посредник между небето и земята и той трябва да е в хармонични взаимоотношения както със самия себе си, така и с околната среда, в противен случай се разболява. Чрез диагностичните методи на разговор /анамнеза/, наблюдение на тялото и езика и палпация на пулса може много бързо и точно да се установят дисхармоничните модели на поведение на пациента довели до нарушение в неговата жизнена енергия и възникване на заболяването.

  Кабинет Здравец  е предпочитан от пациенти от цялата страна подложени на Стрес, емоционално пренапрежение, неврози, вегетативна дистония, болкови синдроми, заболявания на костно-ставно-мускулния апарат, неврологични, гинекологични заболявания, напълняване, стерилитет и др.

  Благодарение на компетентната помощ и подкрепа на нашите специалисти можете да си възвърнете не само здравето, но и да постигнете хармония на духа, душата и тялото и отново живота Ви да стане радост.

  Благодарим на хилядите хора за доверието!

  За контакт:

  тел. 0887 384963 ;

  е-mail: ivanshivachev@gmail.com