• Медицински кабинет ЗДРАВЕЦ


 • zdravec 

   

  Здравей в страницата на медицински кабинет Здравец !

  Холистичната медицина помага по нежен и неинвазивен начин.

  ПОДАРИ СИ ЗДРАВЕТО, КОЕТО ЗАСЛУЖАВАШ !

  Кабинет Здравец е създаден през 1993 год. и постепенно се утвърди като един от водещите кабинети по Китайска и природна медицина.

  В кабинет Здравец е застъпен холистичния подход в диагностиката и лечението.

  Използва се Иглотерапия ( акупунктура ) , различни видове Терапевтичен Масаж, Мануална терапия и Хиропрактика, Лазертерапия, Билколечение, Суджок ( корейска акупунктура ), Рейки Терапия, промяна в Храненето и Двигателния Режим.

  Цялостната точна диагностика е необходимост за едно успешно лечение.

  Използваме доказали се от древността традиционно китайски методи като пулсова диагностика и диагноза по езика.

  Когато е необходимо се получава допълнителна информация с модерна компютърна диагностика.

  Според Китайската медицинина човек е посредник между небето и земята и той трябва да е в хармонични взаимоотношения както със самия себе си, така и с околната среда, в противен случай се разболява. Чрез диагностичните методи на разговор /анамнеза/, наблюдение на тялото и езика и палпация на пулса може много бързо и точно да се установят дисхармоничните модели на поведение на пациента довели до нарушение в неговата жизнена енергия и възникване на заболяването.

  Кабинет Здравец  е предпочитан от пациенти от цялата страна подложени на Стрес, емоционално пренапрежение, неврози, вегетативна дистония, болкови синдроми, заболявания на костно-ставно-мускулния апарат, неврологични, гинекологични заболявания, напълняване, стерилитет и др.

  Благодарение на компетентната помощ и подкрепа на нашите специалисти можете да си възвърнеш не само здравето, но и да постигнеш хармония на духа, душата и тялото и отново живота ти да стане радост.

  Благодарим на хилядите хора за доверието!

  За контакт:

  тел. 0887 384963 ;

  е-mail: ivanshivachev@gmail.com