• Вегетативна дистония

   

  Зная, че много жени страдат от това толкова променливо и неуловимо, но в проявите си твърде познато, упорито и постоянно състояние: чувство за вечна умора, страх от неизвестното, световъртеж, сърцебиене, задушаване, изпотяване на дланите и ходилата. Още по-мъчително е усещането, че не можеш да го преодолееш и че си обречен да го влачиш до края. Не бих могла да опиша осезателното усещане за връщане на енергията към всяка частица от тялото ми след всяка процедура в к-т Здравец. Самият преглед- пулсова диагностика и разговор с доктора, е един малъk празник за душата, защото можеш да излееш цялата горчилка и да получиш ценна и компетентна помощ. Сега се събуждам сутрин и нямам усещането, че стомахът ми е кълбо от нерви и че ме очаква отвратителен ден. Върна се желанието ми да живея.

  Павлина Ив., София

 • Главоболие

  Отдавна не съм се чувствала така свежа, с прояснено съзнание и без болка и тежест в главата. Направих 10-дневен курс на лечение с акупунктура, масаж и лазертерапия. Вече спя нормално, събуждам се бодра. Разбрах причината за мойте постоянни болки и начина да балансирам здравословното си състояние. Благодаря на целия екип на к-т Здравец.

  Десислава Т., Нови Искър

 • Страхова невроза

   

  От няколко години се бях изолирала от света и от хората, не смеех да пътувам в превозни средства, да ходя сама по улиците, успокоителните лекарства ми бяха вечния спътник. Разтуптяваше ми се сърцето, подкосяваха ми се краката и изпитвах паника. Обиколих много психиатри и пих различни лекарства, но все не получавах помощ. Реших да се обърна към алтернативната медицина и да опитам акупунктура. Една приятелка ме насочи към к-т Здравец. Общуването с екипа на Здравец и комплексните процедури, които проведох и средата, в която попаднах, се отразиха благотворно на цялата ми същност. Сега се чувствам нов човек. Благодаря ви!

  Миглена П., София

 • Мигрена, костно-ставни проблеми

   

  Дойдох в к-т Здравец с упорито главоболие, понякога с повръщане, коксартроза, шипове в шийните прешлени, бодежи в сърцето и задух, прегъната жлъчка и камък в бъбрека. От години влача тези болежки, но напоследък стана мъчително. Открих к-т Здравец от интернет и реших да опитам. Оказа се, че комплексното лечение с акупунктура, Сайонджи масаж и лазертерапия е нещо прекрасно. Много благотворно ми подейства. Забравих и за главоболието и за проблемите със сърцето. Отивам си коренно променена, жизнена и напълно излекувана.

  Пенка Дим., Перник

 • Депресия

   

  От извесно време ме подгони депресията, изгубих вкус към живота. Все едно ми беше как се обличам, не се гримирах и престана да ме интересува „силния пол”. Сутрин се събуждах с болки във врата и гърба и все повече чувствах бремето на годините. Никога не съм предполагала, че акупунктурата може да има такава вълшебна сила, още повече съчетана с един особен вид масаж - Сайонджи, който не само ме раздвижва, но и подрежда разнебитената ми костна система. Препоръчвам на всички мои познати и близки тази подмладяваща терапия, която ме направи нов човек. Благодаря на целия екип на к-т Здравец.

  Иванка Л., София

 • Сърдечна невроза

   

  От дълго време се чувствах напрегната, имах тежест в гърдите и трудно дишах, стягаше ме сърцето. Започна да ме преследва стресът от инфаркт. Електрокардиограмата не показа никакви отклонения. Облекчение намерих едва когато започнах процедури в к-т Здравец. Направиха ми пулсова диагностика и откриха, че имам функционални нарушения на вегетативнвта нервна система от натрупано напрежение. Благодаря на целия екип от сърце.

  Светла П., София

 • Мениероподобен синдром, световъртеж

   

  Благодарна съм, защото моето ходене по мъките свърши. Открих к-т Здравец, където не ме изтощиха с мъчителни изследвания, нито ме натъпкаха с лекарства, а откриха причините за заболяването и ми предложиха комплексно лечение. От години ме мъчеше световъртеж, главоболие и гадене, не можех да излизам сама, без да изпитвам страх. Пих много лекарства, но нищо не помагаше. Благодарна съм на източната медицина и екипа на Здравец, които я владеят.

  Дияна Д; София

 • Менструални проблеми

   

  Дълбока благодарност на целия екип на к-т Здравец за грижите и вниманието към мен. От няколко години имах болезнен и нередовен цикъл, а от осем месеца спря напълно. Имах и силно нервно напрежение и вегетативна дистония и разбрах, че това е причинило аменореята. След два курса на лечение се чувствам изключително спокойна. Мензисът ми дойде, възстанових се напълно.

  Мария С., София

 • Дископатия

   

  Дойдох в к-т Здравец със силни болки в кръста, които отиваха чак до колената. Знаех, че имам дископатия, но не се пазех и я претоварих. Започнах курс на лечение с акупунктура, Сайонджи масаж и лазертерапия, и още от първите процедури почувствах облекчение. Благодаря на целия екип - чувствам се здрав.

  Иван Н., София

 • Отслабване

   

  След хормонална терапия, родих сина си, но напълнях неимоверно много. Опитвала съм какви ли не диети, гимнастики, но без резултат. Откакто правя процедури в к-т Здравец се чувствам прекрасно. Изчезна вълчият ми апетит, ям по-малко, редовно, самочувствието ми се подобри и килограмите започнаха неусетно да намаляват. Благодарна съм на целия екип за големия им професионализъм.

  Елена П., София