•  

   

  Преглед

  Н О В О ! БИОРЕЗОНАНС- КВАНТОВ АНАЛИЗ НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО !!!

   КОМПЮТЪРНА ФУНКЦИОНАЛНА ДИАГНОСТИКА с оценка на здравословното състояние

  Регистрира електромагнитните вълни, излъчвани от човешкото тяло.

  Разпознава около 130 жизнени показатели в организма, които могат да се проследят в динамика.

  Констатира проблеми в организма в ранен стадий.

  Безкръвен, безопасен и високо информативен метод.

  Позволява на лекаря да назначава индивидуални комплексни програми за лечение и профилактика с цел възстановяване и укрепване на здравето.Цената на изследването е 50 лв.

  тел. 0887 384963

   

   

  Прегледа в к-т Здравец се извършва след предварително записване по телефона. Не е необходимо пациентът да има поставена предварително диагноза, защото при нас прегледа се осъществява на принципите на Китайската медицина. Но, ако той има някакви медицински изследвания или снимки е желателно да ги покаже.

  Лекарят прави диагностичното си заключение въз основа на настоящи и минали оплаквания (медицинска история), наследствени фактори, развитие (социално и физическо), начин на живот (работа, навици) и психология (мисли, емоции, отношения) като включва:

  Целта е да се определи енергийния и функционален дисбаланс на Чи-енергията, кръвта, вътрешните органи и целия организъм, което е предпоставка за успешно лечение.

  Лечение

  В зависимост от тежестта на заболяването, на пациента се предлага лечебен курс от процедури, които представляват комбинация от лечебни методи. Например: акупунктура, масаж и лазертерапия в една процедура

  Продължителността и честотата на процедурите варират, тъй като всеки човек е уникална загадка. Някои имат нужда от по-малко процедури, докато при други е необходимо по-продължително лечение. Това зависи от сериозността на оплакванията, от продължителността им и от степента, в която жизнения модел на поведение на болния (вредни навици) влошава състоянието му. Една процедура трае около час и може да се провежда всеки ден или най-малко два пъти седмично. С облекчаване на симптомите, посещенията могат да се разредят, т.е. подобрението на пациента е определящо за назначаването на следващите процедури. По принцип, за едно успешно лечение е необходим курс от минимум 10 – 15 процедури.

  При хроничните заболявания лечебния курс може да се повтори най-рано след 20-30 дни или да се прави поддържащ курс пролет или есен, когато има обостряне на симптомите.

  Профилактика

  Всеизвестно е, че профилактиката е най-доброто лечение. Да се поддържа здравето на един човек е много по-лесно и евтино отколкото да се лекува. Затова в Китай на лекарите са заплащали само когато хората са били здрави и не им се е заплащало, когато пациентът се е разболявал и е трябвало да бъде лекуван. В тази посока китайската пулсова диагностика е един много лесен и бърз начин да се “доловят” непроявени или зараждащи се болести на вътрешните органи, да се установи състоянието на централната и вегетативна нервна система, а също и психологическото и емоционално състояние на човека.

  В уютната обстановка на кабинет Здравец, можете да се отпуснете и насладите на релаксиращия масаж или рейки и така да премахнете напрежението и умората от деня или да тонизирате и възстановите имунната система с акупунктура и билки. Дали ще предпочетете да трупате умора и напрежение, които се превръщат в болести притискани от срокове, липса на време, прекомерна работа, или ще предпочетете да ги изхвърлите като ненужен боклук, избора е изцяло Ваш!

  Адрес: София ул.Цар Асен 22

  тел. GSM 0887 384963