Get Adobe Flash player

Цени

Ц Е Н О Р А З П И С

 НОВА УСЛУГА – ДОМАШНО ПОСЕЩЕНИЕ !!!

ПРЕГЛЕД  35

ПРЕГЛЕД  и  КОМ.ДИAГНОСТИКА ПО НАКАТАНИ  60

ПРОЦЕДУРА (иглотерапия, масаж, лазертерапия) 70

ИГЛОТЕРАПИЯ и МАСАЖ  60

ИГЛОТЕРАПИЯ и ЛАЗЕР  50

МАСАЖ и ЛАЗЕР  50

ИГЛОТЕРАПИЯ  35

ЛАЗЕРТЕРАПИЯ  20

ЯПОНСКИ  МАСАЖ ЮМЕЙХО ( масаж на САЙОНДЖИ ) 40

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ 60

ЧАСТИЧЕН   МАСАЖ  30

ТАЙ  МАСАЖ

60 минути  65

90 минути  100

120 минути  130

ЯПОНСКИ МАСАЖ ШИАЦУ  65

АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ  65

СТРЕЧИНГ МАСАЖ 40

 

Цените са в български лева за една процедура.
к-т Здравец, тел.0887 384963- Иван Шивачев    ,

ivanshivachev@gmail.com

 

18 Responses to “Цени”

 • Галя:

  цените ви са доста дебели,незнам дали отговарят на ефекта от вашите услуги

 • Ценя мнението Ви и Ви благодаря! Не бих спорил с Вас, но ако напревим проучване за цените на конкурентните на нас кабинети ,ще видим,че те варират от 30 до 50лв. за процедура.А какво да кажем за д-р Тиен Юн,където една процедура акупунктура е 80лв.?
  Нашата процедура е комплексна и включва акупунктура,лазеттерапия и масаж за 30лв.Ако Вие откриете на пазара по-ниска цена за това ,което предлагаме,аз съм готов да Ви проведа безплатно лечение.А що се касае за ефекта,няма как да разберете,ако не опитате,или да попитате нашите пациенти.В интернет има много форуми.Желая Ви успех!
  с уважение:д-р Здравков

 • Цените са доста добри, даже са ниски за стандарта в София. Аз и мой колеги имаме кабинет по Китайска медицина в Стара Загора и нашите цени са подобни, а това са едни от най -приемливите цени в момента. Нека уважаемият пациент не забравя , че прекалено ниската цена значи и ниско качество.Много е трудно да се подържат такива ниски цени и да се предлага добро качество на услугата. На запад цената на една така процедурасе двежи между 50 и 100 евро, а понякога и повече за едина процедура. За д-р Здравков сам чувал добри отзиви от мои пациенти , предполагам че е добър специалист и го поздравявам за достъпните цени които подържа. Пожелавам му да е жив и здрав и да има пациенти ,който да ценят качествените услуги които предлага.

  д-р Н.Димитров

 • М.Дончева:

  Цените са нормални.Научени постоянно да търсим най-евтиното,пропускаме качеството и резултата.
  В кабинет Здравец качеството и резултата са отлични!Там работят хора професионалисти и в познанията си,и в отношението към човека и проблема.

 • Цвети:

  Исках да ви попитам имам дискова херния на врата,лекува ли се с иглотерапия или въобще с нещо лекува ли се? Мерси предварително

 • Лечението на дисковата херния е консервативно или хирургично.Консервативното лечение се прилага при по-малки хернии и когато пациента не желае да се оперира.То включва лекарства и възстановителни физиотерапевтични пеоцедури.На този етап може да се приложи и иглотртапия за успокояване на болката и изтръпването.Ако,обаче,приложеното до тук лечение не дава резултат,се препочъчва оперативно отстраняване на хернията.

 • Dimitrova:

  Здравейте!Искам да ви попитам дали можете да ни помогнете-моят съпруг е с азоспермиа,нисък тестостерон, предстои ни инвитро/ИКСИ/.Дали ще има положителен ефект?

 • Здравейте, да,азоспермията може да се лекува с акупунктура.
  д-р Здравков

 • Даниела ПЕТРОВА:

  ЗДРАВЕЙТЕ Д-Р ЗДРАВКОВ,ИМАМ СИН НА 9 ГОД.,КОЙТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И НЕУДОБСТВО СТРАДА ОТ НОЩНО НАПИКАВАНЕ.ИМА ЛИ ЛЕЧЕНИЕ НА ТОВА СЪСТОЯНИЕ И ТРАЙНО ЛИ Е ТО??ДОСЕГА СМЕ ОПИТВАЛИ С КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ ,НО РЕЗУЛТАТИТЕСА НЕСТАЛИКНИ,И НЕТРАЙНИ.КАКВО Е ВАШЕТО МНЕНИЕ??

 • здравейте,да,имал съм много деца с нощно напикаване,които са се повлияли успешно след проведеното лечение при нас.
  поздрави:д-р Здарвков

 • Лиана Петрова:

  Здравейте,
  Имам периартрит на раменна става, проведох консервативно лечение и физиотерапия, болките намаляха, но ръката не се раздвижи напълно. Може ли акупунктурата да излекува това заболяване и какво Ви е мнението по въпроса?
  Благодаря!

 • Периартрита е възпаление на околоставните тъкани, което довежда до болка и ограничаване на движенията.Обикновенно при това заболяване прилагаме акупунктура,която обезболява и отпуска тъканите,лазертерапия,която има противовъзпалително и регенериращо деиствие и масаж със раздвижване.Един курс на лечение е от 10-15 процедури.Определено смятам,че можем да Ви помогнем.

 • Весела:

  Здравейте д-р Здравков,
  Страдам от мигрена от ранна детска възраст, сега съм на 35 г. Няма да навлизам в подробности, пристъпите са до 3 дни в месеца от скоро, преди да родя синът ми имах само по 1 пристъп на месец, сега от няколко години ми се появи и втора мигрена от другата страна на главата /колкото и да не ми се искаше да е така, вече е факт/. Въпросът ми е лечението при вас дава ли резултати, вероятно имате и други пациенти с такъв проблем и доколко са трайни. Със стандартни медикаменти съм опитвала, както и хомеопатия и при мен нямаше никакво подобрение. Все пак до менопауза имам още време, но въпреки, че имам този проблем от много години, все още не мога да свикна и да се примиря.
  Предварително Ви благодаря за отделеното време!

 • Здравейте,акупунктурата може успешно да лекува мигрената,защото успокоява нервната система и балансира енергията в тялото и така главоболието преминава.Трайността на ефекта ще зависи от това дали за напред ще успявате да поддържате балансирана енргията във Вас,което поражда мигрената.Ако не успявате ,тогава можем да правим поддържащо лечение от време на време според състоянието Ви.

 • tedi:

  Възможно ли е лечение на хистерия?

 • Да,хистерията успешно се повлиява от лечение с акупунктура

 • Катето:

  Здравейте,
  искам да ви попитам дали правите акупунктура преди и по време на инвитро. Каква е цената на процедурите и колко процедури са необходими?
  Благодаря предварително!

 • Здравейте,акупунктурата е доказала вече своето положително въздеиствие при гинекологични проблеми и стерилитет.Тя се прилага успешно при дисменорея,хормонален дисбаланс,за премахване на фоликуларни кисти и миомни възли,за стимулация на яйчниковата функция и образуване на фоликули,за укрепване на лигавицата на матката и гинекологичния апарат,както и при ин витро за по-добро укрепване и развитие на вече оплодената яйцеклетка.Доказано е ,че процента на успешното ин витро олождане е много по-голям при жени провеждали акупунктура.Обикновено акупунктура се прави ,като курс на лечение от 10-15 ежедневни поцедури за укрепване и балансиране на организма,преди стимулацията за ин-витро,както и една процедута в деня преди и една процедура в самия ден на трансфера.Подробна информация за цените има на нашата страница.За записвана или консултация можете да се свържете с нас на нашите телефони.
  Поздрави:Д-р Здравков