Get Adobe Flash player

Вега Тест

img_016 Здравословното хранене е едно от най-важните условия за добро самочувствие. Това не са празни думи, а доказан факт от времето и от хората, които са приели правилното и здравословно хранене. Не е задължително да се подлагате на широко рекламираните диети, за да свалите излишните си килограми. А и струва ли си да робувате на максимата: „Цял живот гладни и дебели!”? Нормализирането на теглото е свързано с доброто здраве и самочувствие, а храната е лекарство и лекарството трябва да бъде наша храна! Храната трябва да доставя не само енергия, но и удоволствие, без това да е за сметка на самочувствието Ви. Затова преценете кои храни (самостоятелно и/или в комбинация) са полезни за Вас и в същото време вкусни и приятно изглеждащи. Храненето е тържествен интимен лечебен ритуал. Когато се храним, ние сме царе в своя духовен мир. Храненето трябва да бъде празник за нас. От неправилният начин на хранене започват всички заболявания, защото както се храним – така мислим. А неправилният начин на мислене е причина за болестта ни. Начинът на хранене определя нашия начин на мислене. Изменим ли начина на хранене, се изменя в положителен аспект и негативизма в мисленето и човек просто спира да боледува.. За него започва нова епоха – подмладяване и удължаване на живота. Наднорменото тегло е следствие на хранене с еднообразни, еднотипни и силнокалорични храни. Балансираното хранене, което не значи разделно хранене, е съчетаване на храните така, че те сами да подхранват организма, лесно да се абсорбират и да доставят само и единствено положителна енергия за нашето тяло.

Наднорменото тегло не е резултат само от стреса, ограничената двигателна активност и приемането на полуготови и пълни с консерванти продукти. То е резултат най-вече от непоносимостта на Вашето тяло към определени храни. Не всеки може да се храни с екологично чисти продукти, но всеки може да разбере с кои от основните храни би трябвало да се съобразява. Точно в това е и смисълът на биоенергийния тест за непоносимост към храните. Тестът се извършва от квалифициран медицински специалист, с модерен и съвременен апарат “WAVEMATRIX 1”. Атмосферата в кабинета е „меко казано” успокояваща и непринудена, резултат от положителната енергия на екипа, ръководен от олицетворението на позитивното мислене д-р Здравков.

Вега тест е безболезнен, безкръвен, безопасен и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Системата, известна като Вега тест, е създадена през 1978г. от д-р Хелмут Шимел. Методът на изследване се базира на теорията, че всяка храна има различна енергийна структура. И за да се изследва тази структура, трябва да се създаде верига между машината, храната и пациента. Изследването се извършва чрез тестване отговора на организма към различни субстанции въведени във веригата. Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електро-акупунктурата. Отчитат се стойностите на биополето. Докато седите удобно на стола, държите в лявата ръка метален накрайник, свързан с компютъра. Той пък е свързан с гнезда, в които се поставят ампули с хомеопатичен разтвор на извлек от различни видове храни. Веригата се затваря с писец, допрян до точката Р11 (от латинското „pulmo”, а в китайската медицина това е активната точка на белите дробове) в основата на нокътя на палеца на ръката. Не боли, писецът не боде.

Резултатът и предписанията са готови веднага и можете начаса да започнете да променяте и начина си на хранене и теглото си, а оттам и самочувствието си. Тестът е строго индивидуален, продължава около час и половина.

Не лишавайте своето тяло от удоволствието на правилното хранене. По този начин помагате на себе си с добро самочувствие и настроение.

И не забравяйте, че никой не може да се грижи за Вас така, както Вие самите бихте го направили, а VEGA тест Ви дава възможност да направите правилния избор.

Организираме и посещения по домове и офиси след предварително договаряне, както в София, така и във всички градове на страната.

Контакти: 088 / 8515094 – Радослава Мицева
Кабинет Здравец – София, ул.Парчевич, 21

2 Responses to “Вега Тест”

  • lila_julia:

    Здравей, Мирослава
    Направих теста в края на юни и веднага махнах храните, които са „не“/отрицателно влияещи/ за мен.Без да спазвам останалите съвети особено стриктно, до сега свалих 6кг.За мен това е голям успех.Последните 20години съм опитвала доста от прочетени-чути диети и…никакъв резултат. Благодаря. Лила

  • Радваме се на Вашият успех!

Leave a Reply