иван шивачев

Здравейте и добре дошли в страницата на медицински кабинет Здравец!

Ако сте разочаровани от официалната медицина или не желаете да приемате лекарства и вярвате в природните методи на лечение, Вие сте попаднали на точния адрес.

Намираме се в София.

Кабинет Здравец е създаден през 1993 год. и постепенно се утвърди като един от водещите кабинети по Китайска и природна медицина.

В кабинет Здравец е застъпен холистичния подход в диагностиката и лечението.

Използва се Иглотерапия ( акупунктура ) , различни видове Терапевтичен Масаж, Мануална терапия и Хиропрактика, Лазертерапия, Билколечение, Суджок ( корейска акупунктура ), Рейки Терапия, промяна в Храненето и Двигателния Режим.

Цялостната точна диагностика е необходимост за едно успешно лечение.

Използваме доказали се от древността традиционно китайски методи като пулсова диагностика и диагноза по езика.

Когато е необходимо се получава допълнителна информация с модерна компютърна диагностика.

Според Китайската медицинина човек е посредник между небето и земята и той трябва да е в хармонични взаимоотношения както със самия себе си, така и с околната среда, в противен случай се разболява. Чрез диагностичните методи на разговор /анамнеза/, наблюдение на тялото и езика и палпация на пулса може много бързо и точно да се установят дисхармоничните модели на поведение на пациента довели до нарушение в неговата жизнена енергия и възникване на заболяването.

Кабинет Здравец е предпочитан от пациенти от цялата страна подложени на Стрес, емоционално пренапрежение, неврози, вегетативна дистония, болкови синдроми, заболявания на костно-ставно-мускулния апарат, неврологични, гинекологични заболявания, напълняване, стерилитет и др.

Благодарение на компетентната помощ и подкрепа на нашите специалисти можете да си възвърнете не само здравето, но и да постигнете хармония на духа, душата и тялото и отново живота Ви да стане радост.

Благодарим на хилядите хора за доверието!

За контакт:

тел. 0887 384963 ;

е-mail: ivanshivachev@gmail.com