Вегетативна дистония

Зная, че много жени страдат от това толкова променливо и неуловимо, но в проявите си твърде познато, упорито и постоянно състояние: чувство за вечна умора, страх от неизвестното, световъртеж, сърцебиене, задушаване, изпотяване на дланите и ходилата. Още по-мъчително е усещането, че не можеш да го преодолееш и че си обречен да го влачиш до края. Не бих могла да опиша осезателното усещане за връщане на енергията към всяка частица от тялото ми след всяка процедура в к-т Здравец. Самият преглед- пулсова диагностика и разговор с доктора, е един малъk празник за душата, защото можеш да излееш цялата горчилка и да получиш ценна и компетентна помощ. Сега се събуждам сутрин и нямам усещането, че стомахът ми е кълбо от нерви и че ме очаква отвратителен ден. Върна се желанието ми да живея.

Павлина Ив., София

Главоболие

Отдавна не съм се чувствала така свежа, с прояснено съзнание и без болка и тежест в главата. Направих 10-дневен курс на лечение с акупунктура, масаж и лазертерапия. Вече спя нормално, събуждам се бодра. Разбрах причината за мойте постоянни болки и начина да балансирам здравословното си състояние. Благодаря на целия екип на к-т Здравец.

Десислава Т., Нови Искър

Страхова невроза

От няколко години се бях изолирала от света и от хората, не смеех да пътувам в превозни средства, да ходя сама по улиците, успокоителните лекарства ми бяха вечния спътник. Разтуптяваше ми се сърцето, подкосяваха ми се краката и изпитвах паника. Обиколих много психиатри и пих различни лекарства, но все не получавах помощ. Реших да се обърна към алтернативната медицина и да опитам акупунктура. Една приятелка ме насочи към к-т Здравец. Общуването с екипа на Здравец и комплексните процедури, които проведох и средата, в която попаднах, се отразиха благотворно на цялата ми същност. Сега се чувствам нов човек. Благодаря ви!

Миглена П., София

Мигрена, костно-ставни проблеми

Дойдох в к-т Здравец с упорито главоболие, понякога с повръщане, коксартроза, шипове в шийните прешлени, бодежи в сърцето и задух, прегъната жлъчка и камък в бъбрека. От години влача тези болежки, но напоследък стана мъчително. Открих к-т Здравец от интернет и реших да опитам. Оказа се, че комплексното лечение с акупунктура, Сайонджи масаж и лазертерапия е нещо прекрасно. Много благотворно ми подейства. Забравих и за главоболието и за проблемите със сърцето. Отивам си коренно променена, жизнена и напълно излекувана.

Пенка Дим., Перник

Депресия

От извесно време ме подгони депресията, изгубих вкус към живота. Все едно ми беше как се обличам, не се гримирах и престана да ме интересува „силния пол”. Сутрин се събуждах с болки във врата и гърба и все повече чувствах бремето на годините. Никога не съм предполагала, че акупунктурата може да има такава вълшебна сила, още повече съчетана с един особен вид масаж – Сайонджи, който не само ме раздвижва, но и подрежда разнебитената ми костна система. Препоръчвам на всички мои познати и близки тази подмладяваща терапия, която ме направи нов човек. Благодаря на целия екип на к-т Здравец.

Иванка Л., София

Сърдечна невроза

От дълго време се чувствах напрегната, имах тежест в гърдите и трудно дишах, стягаше ме сърцето. Започна да ме преследва стресът от инфаркт. Електрокардиограмата не показа никакви отклонения. Облекчение намерих едва когато започнах процедури в к-т Здравец. Направиха ми пулсова диагностика и откриха, че имам функционални нарушения на вегетативнвта нервна система от натрупано напрежение. Благодаря на целия екип от сърце.

Светла П., София

Мениероподобен синдром, световъртеж

Благодарна съм, защото моето ходене по мъките свърши. Открих к-т Здравец, където не ме изтощиха с мъчителни изследвания, нито ме натъпкаха с лекарства, а откриха причините за заболяването и ми предложиха комплексно лечение. От години ме мъчеше световъртеж, главоболие и гадене, не можех да излизам сама, без да изпитвам страх. Пих много лекарства, но нищо не помагаше. Благодарна съм на източната медицина и екипа на Здравец, които я владеят.

Дияна Д; София

Менструални проблеми

Дълбока благодарност на целия екип на к-т Здравец за грижите и вниманието към мен. От няколко години имах болезнен и нередовен цикъл, а от осем месеца спря напълно. Имах и силно нервно напрежение и вегетативна дистония и разбрах, че това е причинило аменореята. След два курса на лечение се чувствам изключително спокойна. Мензисът ми дойде, възстанових се напълно.

Мария С., София

Дископатия

Дойдох в к-т Здравец със силни болки в кръста, които отиваха чак до колената. Знаех, че имам дископатия, но не се пазех и я претоварих. Започнах курс на лечение с акупунктура, Сайонджи масаж и лазертерапия, и още от първите процедури почувствах облекчение. Благодаря на целия екип – чувствам се здрав.

Иван Н., София

Отслабване

След хормонална терапия, родих сина си, но напълнях неимоверно много. Опитвала съм какви ли не диети, гимнастики, но без резултат. Откакто правя процедури в к-т Здравец се чувствам прекрасно. Изчезна вълчият ми апетит, ям по-малко, редовно, самочувствието ми се подобри и килограмите започнаха неусетно да намаляват. Благодарна съм на целия екип за големия им професионализъм.

Елена П., София